top of page
DSC_3049.jpg
Praktisch
Onze gloednieuwe praktijk

Welkom in onze praktijk

Onze gloednieuwe praktijk bevindt zich in hartje Diest.

 

Het pand is goed bereikbaar met de auto & fiets en is rolstoeltoegankelijk door de oprijplaat. Zowel op de beneden- en bovenverdieping vind je verschillende ruimtes waar je op een optimale manier kan revalideren.

Ben je nog niet langsgekomen bij Flex? Op deze pagina maken we je wegwijs in onze praktijk. We leggen je graag uit welke activiteiten plaatsvinden in welke ruimte.

image00025.jpeg
image00001.jpeg
image_67143681.JPG

Neem een kijkje binnen

Inkom

Via de grote deur betreed je de praktijk (ook rolstoeltoegankelijk met oprijplaat) waar je je kan aanmelden aan de receptie. Je hebt daar meteen ook zicht op de oefenzaal.

DSC_3049.jpg
DSC_2382.jpg
DSC_3045.jpg
image_67174657.JPG
DSC_2335.jpg
DSC_2807.jpg
DSC_2328.jpg

Grote oefenzaal

De grote oefenzaal beschikt over de nieuwste toestellen en materialen. Wist je dat we investeerden in een heuse sportvloer voor een optimale revalidatie? Hier is ook voldoende ruimte om met meerdere personen tegelijk te revalideren of om groepslessen te organiseren.

Aparte kabinetten beneden

Achteraan de benedenverdieping bevinden zich drie kinesitherapiekabinetten aangrenzend aan de grote oefenzaal. In deze ruimtes gebeuren verscheidene 1-op-1 sessies met patiënten.

DSC_3363.jpg
DSC_2478.jpg
DSC_2517.jpg
DSC_2715.jpg
DSC_2388.jpg
DSC_2592.jpg

Tweede oefenzaal

Op de bovenverdieping vooraan de praktijk vind je een tweede oefenzaal met loopbanden en fietsen.

Aparte kabinetten boven

Bovenaan bevinden zich ook twee extra kabinetten voor onze sportpsycholoog en voor de mogelijke verdere uitbreiding van ons team in de toekomst.

image00023.jpeg
image00024.jpeg

Functionele trainer Keiser

Bij Flex investeren we in de nieuwste apparatuur. We vinden het immers belangrijk met de beste toestellen te werken tijdens de oefentherapie. Zo kochten we recent een functionele trainer van Keiser aan.

 

Dit apparaat werkt op luchtdruk, waardoor je op elke gewenste snelheid en onder bijna elke hoek kan trainen. Omdat je niet op een vast apparaat werkt, kunnen we ook de stabiliteit en balans van de patiënt verbeteren. Dit toestel leent zich voor oneindig veel oefeningen voor sporters en niet-sporters.

DSC_3061.jpg

Vragen of bezoek plannen?

Heb je vragen voor het team of wil je een afspraak maken? Klik dan verder via de knoppen.

bottom of page